• 0762724000
  • ORGANIZATORI: ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA VALORILOR AUTENTICE in colaborare cu O.A.M.G.M.A.M.R Buzau, LICEUL CU PROGRAM SPORTIV si SCOALA POSTLICEALA SANITARA.

    Intre 22 si 24 martie, la Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter” din Buzau s-au desfasurat simpozioane ale caror protagonisti au fost Scoala Postliceala Sanitara din Buzau si Liceul cu Program Sportiv, la care s-au adaugat multitudinea partenerilor implicati in cadrul acestor manifestari de anvergura.
    Primul simpozion cu tema „Substantele stupefiante si psihotrope” s-a desfasurat in cadrul Scolii Sanitare Postliceale si a avut drept organizatori Asociatia pentru Promovarea Valorilor Autentice, in colaborare cu O.A.M.G.M.A.M.R. Buzau, Liceul cu Program Sportiv si Scoala Postliceala Ssanitara. Tematicile abordate si dezbaterile au vizat chestiuni de actualitate si de maxima importanta pentru realitatile sociale ale contemporaneitatii precum: Abordari terapeutice ale pacientilor cu tulburari psihice, Farmacoterapie vs. fitoterapie, Aspecte ale consumului de droguri, Interventia psihoterapeutica in abuzul de substante stupefiante, Substantele si preparatele stupefiante si psihotrope intalnite in practica medicala, cat si Aspecte privind conventii internationale incheiate cu privire la substantele stupefiante si psihotrope.